torsdag 18 augusti 2011

farmville

Det är så sjukt irriterande att inte orka någonting. Jag känner mig helt värdelös varje gång Niklas plockar undan min tallrik. Varje gång han hämtar ett glas cola. Varje gång han lagar mat och jag tittar på. Jag ids inte säga att varje centimeter jag rör mig gör mig trött. Det är inte långt till soprummet från dörren och ändå kan jag inte kasta soporna när jag är på väg ut. Det tar för mycket på min redan låga enrgidepå. Men jag kan ju inte bara sitta här som ett jävla mähä. Då kommer tankarna. Dom där som jag annars så effektivt viftar bort. Hur länge orkar man? Hur kul är det att umgås med någon som aldrig orkar något? Jag vet att jag själv skulle tröttna. Hur rolig är jag på en skala? Jag vill ha en pojkvän, inte en personlig assistent.

Jag kan inte göra något och den senaste veckan har jag dessutom känt mig sämre. Jag har suttit i min soffa och tittat rakt fram i timmar. Det ska inte vara såhär, det är inte okej någonstans. Jag är ingen som kämpar för saker. Jag vill ha det lätt och smidigt.

Dessutom har jag tom övervägt att börja spela Farmville igen. Bara för att ha något att göra, det är fan inte okej någonstans. Då är det illa!

3 kommentarer:

Mikaela sa...

Vad säger läkarna Sara?

Anonym sa...

Riktigt illa är det när man vaknar och kollar klockan. Ser att den är typ 11.30......jaha konstaterar man och sen...somnar man om igen. Där är jag nu - det är inte riktigt lönt att gå upp. Sitta och hosta i en evighet för att sen inte kunna äta utan överleva på näringsdryck.....då är farmville helt ok tycker jag.
Spelade ganska mycket innan men inte ens det är intressant längre...fifan - kukliv!!!!!
Ystad

Sara sa...

Mikaela: Dom säger i princip inget alls, för dom vet inte mer än jag. Vi har testat allt, men inte hittat nått fel.. Helt sjukt skumt. Och en aning tröttsamt i längden..

Ystad. I know the feeling. Jag försöker gå upp vid nio, mest för att jag inte vill sova bort hela dagen eftersom jag ändå ska dela den med någon. Men jag sover ändå till tio för att dagen inte ska bli för lång. Sen är det ju det där med att äta, att bara orka fixa frukost är ju ett helt företag. Just nu suger det mesta. Ska vi hata tillsammans? Starta facebookgrupp? :p